Thursday, April 1, 2010

The Grifter (81SG!)



! WORST . MINDFUCK . EVER !

;(


serius.
pada suatu hari, aku berasa sangat boring. jadi aku pun telah meng-activate-kan hobi tersembunyi aku iaitu meng-google benda-benda pelik, benda-benda yang orang tak pernah berminat untuk amik tahu...

entah apa rezeki aku tak baik pada malam tersebut, klik punya kelik, aku terserempak dengan satu website ini, yang memaparkan mengenai satu video clip - The Grifter. [sebut nama pun aku rasa lain sekarang :( ]

dan kt bawah itu aku nampak ada anonymous post snapshot kt atas tu dan terdapat beberapa orang meng-komen mengenai video tersebut...



"..i'd watched it..and i shat brix. i hate you TS!!!!"
"dont watch! A siriuz mindfucuk video that will scarred you forever....
"Please, those who ask for the real video should stop what they're doing."

"it's not rotten.com kind of gore sick, it's more like the creepy stay in your head kind of sick."

"don't watch it. very regret watching it. now i have trouble before going to sleep ;(((
"

"yea man. damn awesome video. shit couldnt finish it. it way too creepy. fuck it."
"i heard they tracked down all the download source and disabled the link online because it was causing much havoc. apparently it was an FBI case at one point too."
"fuck you TS for posting this cursed clip! do you know that there are people who killed himself after watching this cursed shit?! i hope you will kill yourself too!"
"man please delete this. and for any of you that still didn't watch this, PLEASE DO NOT WATCH. believe me. you will have long term mindfuck or some shit like that. seriously dude."

aku ingt diaorg main2.

jadi, aku telah tgk.

dan

sehari aku jadi blank.

aku tak tahu apa jadi. termenung. rasa pelik.

aku tak rasa takut. tapi aku rasa takut.

aku tak rasa gerun. tapi aku rasa gerun.

aku rasa ada benda tak kena.

jujur, aku menyesal tgk benda ni.

aku. sangat. menyesal.



p/s : wise advice - DON'T. just dont.