Tuesday, December 1, 2009

Cheapest KIS 2010 in Egypt, InsyaAllah :)



KASPERSKY INTERNET SECURITY 2010 WITH 1 YEAR GENUINE SUBSCRIPTION.


(its totally same with the first batch. please do read it on previous post.)
[click here for shortcut]


BUT

the promotion price is ended. :)

CityStar Price = 235 Genih !!!

My humble price = 85 Genih.



15 units is ready to be sold.
1 - Zakwan
[INSTALLED!]
2 - Naqi [INSTALLED!]
3 - Abg Bai yang hensem :D
4 - Robex
(housemate Fauzana wakil rakyat) [INSTALLED!]
5 - Paey (housemate dia jugak :D) [INSTALLED!]
6 - Megat Syafiq
[INSTALLED!]
7 - Syira Azmi Mara
[INSTALLED!]
8 - Dora :D [INSTALLED!]
9 - Moaweya [INSTALLED!]
10 - Zarin Conven [INSTALLED!]
11 - Desktop Rumah [INSTALLED!]
12 - Laptop lama saya! [INSTALLED!]
13 - Kawan Hadi (cairo) [INSTALLED!]
14 - Ayu Sem I
[INSTALLED!]
15 - Kak Nada [INSTALLED!]

-reopen as requested-

16 - Kak Afifah Senior
[INSTALLED!]
17 - Amin [INSTALLED!]
18 - Fatini [INSTALLED!]
19 - Kwn Hadi Cairo 2 [INSTALLED!]
20 - Zira kwn Joe [INSTALLED!]
21 - Laptop office Umi :D [INSTALLED!]
22 - Laptop Ayah ;D [INSTALLED!]
23 - Adik Atok (Dentis) [INSTALLED!]
24 - Azizi [INSTALLED!]
25 - Aman Dentis [INSTALLED!]
26 - Kak Patin xD [INSTALLED!]
27 - Lisya [INSTALLED!]
28 - Ousmate Lisya [INSTALLED!]
29 - Kucai MARA [INSTALLED!]
30 -


*****DAH HABIS?? SILA KELIK DI SINI -> SINI
*****
-------------------------------

Saya berniat untuk membantu sahabat-sahabat yang belajar di kawasan lain juga.
kepada sahabat yang belajar di :

1 - Tanta

2 - Zagazig
3 - Cairo
4 - AinSham
5 - Azhar
6 - Alexandria

jika anda berminat untuk menjadi pengedar di tempat anda, sila hubungi saya di YM - ' new_investigator ' :)

-------------------------------


* UPDATE *
LIST DAH TERLALU PANJANG, MALAS NK UPDATE.
KLU NK, SILA YM OK/
TERIMA KASIH :)
****


p/s : takkan nak makan sedap sorang-sorang kot. tak rugi kongi sesama saudara sendiri :)

16 comments:

  1. ahaha! ni harga sahabat2 mansoura je ni.
    tp takpela. tp klu ko nak, cmne nk bayar?

    ReplyDelete
  2. hahahaha!
    sori weih! aku ingtkan member aku kt kolej dlu. uhuhuh.
    wokey! dah upload nama ko dlm list dah :D

    ReplyDelete
  3. Suffian, syira nak juga...please...asap..tension dh dgn spam3 ni..uhu..Syira azmi

    ReplyDelete
  4. wokey!
    namelist updated!so bila nk install?
    call aku lah senang utk arrange ok :)

    ReplyDelete
  5. suffian, nak nak jgk boleh? ke dah tak boleh dah sebab masalah key tu?

    -dora yaacob kwn kat fb XD

    ReplyDelete
  6. insyallah once masalah selesai, aku akn continue.
    doakan lah semoga semuanya lancar.
    risau2 -.-"

    ReplyDelete
  7. reserved 2 items for Naqi and Moaweya :)

    ReplyDelete
  8. oho baru tersedar dah terlist dalam senarai tu haha. :D so camne skrg? perlu bawa laptop jumpa ke install sendiri?

    ReplyDelete
  9. umah ko kt umah fauzana kan?
    aku g tlg install pun takpe, senang skit. :)

    ReplyDelete
  10. bro, still open nie an?
    aku nk weyh!-kucai

    ReplyDelete
  11. open2.
    add ym aku k :)

    *updated*

    ReplyDelete
  12. salam
    yan, aku nak tempah satu...
    huhu...asik rasa nak ckp...tp lupa...
    dah gi umah pown tp lupa nak ckp...
    lps exam aku nak format laptop...
    so...simpan kan aku satu....
    50le kan?...huhu...bgus2...
    bnyak2 wat amal jariah...

    =)

    ReplyDelete